Skip to content
Over dit project
_

Thuis genieten in de ultieme wellness. Dat kan in deze villa. Deze villa is voorzien van een volledig op maat gemaakte wellness, voorzien van alle gemakken. Van zwembad en jacuzzi tot sauna en ice room.

Personal wellness

Ziet u zichzelf hier al helemaal tot rust komen? De bewoners van deze villa wel. Zij kozen voor een wellness ingericht naar hun wensen. Zo beschikt deze wellness over een indoor zwembad en jacuzzi. Relax in de sauna en de stoomcabine (met sterrenhemel) of maak gebruik van het voetenbad.

Cool down in de ice room

De wellness bestaat uit een gedeelte met warme elementen, zoals de sauna van 90 graden en stoomcabine van 40 graden, maar ook een ‘cool’ gedeelte. De ice room heeft een temperatuur van 4 graden met daarin een ice bath. Dit maakt de ‘thermal experience’ compleet. Een uniek detail aan de ice room is het Translucent Onyx welke als wanddecoratie is geplaatst.

‘Outdoor’ zwembad

Vanuit de wellness kijkt u uit op het outdoor zwembad. Stap uit de wellness en neem een verfrissende duik in het buitenzwembad. Gelegen op een rustgevende plek met een adembenemend uitzicht. Hier bent u echt één met de natuur.

Op de wand bij het zwembad zijn tegels van Laminam geplaatst. De Alpi Verde collectie bestaat uit vloer- en wandtegels die voor het natuurlijke element zorgen met de prachtige aderen in de natuursteen.

 

 

Projectinformatie
Wellness:

SJARTEC

Tegels:

Laminam

Installatie tegels:

Fors Tegelwijsheid

Interieurontwerp:

elementr.studio

Volgende
Unieke projecten Sinds 1959
Winkelwagen
Back To Top