Skip to content

Samuel Heath badkamers

Samuel Heath is een Engelse producent van hoogwaardige badkameraccessoires, en bad- en keukenkranen. Het merk is in 1820 opgericht en staat internationaal bekend om haar innovatie en kwaliteit. Elk badkamer onderdeel is gemaakt van de beste materialen en met de hand afgewerkt, om kwaliteit en een lange levensduur van de producten te waarborgen.

Vakmanschap

Bij Samuel Heath staat vakmanschap centraal. Ieder product wordt gevormd uit de zuiverste Noord-Europese messing. Dit hoogwaardige materiaal is onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. De producten worden zowel in klassieke als moderne stijl vervaardigd, door middel van traditioneel handwerk en de nieuwste productietechnologie.

De beste afwerking

De producten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Van glanzend en mat verchroomd tot aan antiek goud en zelfs mat zwart verchroomd, alles is mogelijk. Elke afwerking heeft een perfect glad oppervlak zonder oneffenheden. De unieke afwerking onthult de onderscheidende kenmerken van diepte, glans en duurzaamheid waar de producten om bekend staan.

Pure en Industrial Collectie bij Sjartec

Een minimalistisch design met een pure eenvoudige vorm? Of liever een strak en ruimtelijk design afgewisseld met industriële elementen? De Pure en Industrial Collectie van Samuel Heath biedt voor ieder wat wils. Aandacht voor detail, uitzonderlijke kwaliteit en afwerking maken deze producten een mooie aanvulling op elke badkamer. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Winkelwagen
Back To Top