Skip to content

Uniek badkamer ontwerp

Uw wensen vormgeven

Na het eerste contact inventariseren wij uw wensen en ideeën. Daarnaast verzorgen wij een presentatie van indelingsvarianten en stijlen. Vervolgens werken wij de geselecteerde producten uit in een offerte. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld van de kosten. Tot slot verzorgen wij na de opdracht een uitgebreid matenplan, installatie-adviezen en desgewenst de projectcoördinatie tot oplevering. De interieurarchitecten van SJARTEC nemen graag alle tijd voor u.

Maak een afspraak

SINDS 1959

SJARTEC is een derde generatie familiebedrijf. Wij hebben een persoonlijke aanpak en beschikken over een rijke historie van trouwe opdrachtgevers. SJARTEC is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van exclusieve badkamers, tegels en wellness ruimtes.

Sjartec Showroom Agape Flagshipstore

Showroom Leiden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Leiden. De interieurarchitecten van SJARTEC helpen u graag.

Maak een afspraak

Molteni&C|Dada FLAGSHIPSTORE

De loft-achtige showroom van het Italiaanse Molteni&C|Dada toont de prachtige uitgebreide collectie keukens, garderobes, kastsystemen, meubelen en kleden. Met de eindeloze opties in kleuren, materialen en configuraties kunt u vrijwel alles volledig naar eigen smaak personaliseren. Van klassiekers van Gio Ponti en Tobias Scarpa tot de hedendaagse ontwerpen van Michael Anastassiades, Jean Nouvel, Rodolfo Dordoni en Vincent van Duysen.

www.sandervanhooydonk.com

Agape Flagshipstore in Leiden | SJARTEC

Agape flagshipstore

De spectaculaire flagshipstore van Agape in Leiden toont een actuele Agape collectie baden, wastafels en accessoires met ontwerpen van onder andere Patricia Urquiola, Benedini Associati, Konstantin Grcic, Studio Mk27 en Garcia Cumini.

www.agapedesign.nl

Winkelwagen
Back To Top