Skip to content

SIMINETTI DECORATIEVE MOZAÏEKEN EN LUXE MAATWERK PANELEN

Decoratieve mozaïeken en maatwerk panelen vervaardigd van zoet- en zoutwater schelpen en parelmoer, dat is Siminetti. Het merk wordt ook wel ‘The mother of pearl’ genoemd. Het bedrijf is opgericht door Simon Powell die zijn passie en liefde voor mozaïek en luxe afwerking combineerde. Siminetti wordt beschouwd als een uitzonderlijk, kwalitatief en betrouwbaar merk. Hierdoor is dit merk vaak de keuze van veel ‘s werelds toonaangevende architecten, ontwerpers, ontwikkelaars en interieurdesigners.

DECORATIEVE MOZAÏEKEN

De parelmoer mozaïektegels zijn afkomstig van milieuvriendelijke, duurzame bronnen. De mozaïeken worden verzegeld met hars, waardoor de mozaïek uitzonderlijk sterk is en zeer geschikt voor wand- en vloeroppervlakken. De collectie biedt een unieke vorm van decoratie, luxe en is leverbaar in een variëteit aan kleuren.

LUXE MAATWERK PANELEN

De exclusieve panelen van Siminetti worden met de hand gemaakt door een team van ambachtslieden. Elk maatwerk paneel bestaat uit parelmoer met daarop een aluminium honingraat rug. Hierdoor zijn de maatwerk panelen erg sterk en volledig waterdicht. De panelen voelen soepel aan, bevatten geen voegen en zijn perfect voor douchewandtoepassingen. Daarnaast zijn de panelen leverbaar in diverse kleuren en patronen.

SIMINETTI BIJ SJARTEC

De decoratieve mozaïeken en maatwerk panelen van Siminetti zijn toepasbaar in privé wellnessruimtes, zwembaden en badkamers. Maar ook is het materiaal goed outdoor toe te passen. De collectie is verkrijgbaar bij Sjartec. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk bad of douche perfect past in uw exclusieve badkamer. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top