Skip to content

Sjartec als partner op Dynamis Exclusief

Sjartec staat als partner op de nieuwe website van Dynamis Exclusief. Dynamis is de makelaar die woningzoekenden graag helpt bij het vinden van een droomhuis op een toplocatie in Nederland.

Het verhaal van Sjartec op Dynamis

Harmonieus baden in uw luxe badkamer of ontspannen in uw home-spa? Sinds 1959 is Sjartec de leverancier van exclusieve, design badkamers, tegels en wellness ruimtes. Onze interieurarchitecten realiseren de mooiste en modernste design badkamers. Maar ook home spa’s, maatwerk sauna’s zwembaden en jacuzzi’s voorzien van luxueus sanitair en een strakke afwerking. Aan elk detail wordt gedacht. Dat alles uiteraard helemaal in de juiste stijl en afgestemd naar uw wensen.

Kiest u voor een design badkamer of wellness ruimte van Sjartec? Dan haalt u maatwerk in huis waar u zich goed bij voelt. Bij Sjartec vindt u de meest luxe en exclusieve sanitair merken en producten. Van het iconische vrijstaande bad van Agape, marmeren wandtegels in Hongaarse punt van Salvatori tot betonnen wastafels met retro-invloeden uit de 20ste eeuw van Kast Concrete Basins.

Over Dynamis Exclusief

Dynamis is de makelaar voor de aankoop of verkoop van uw exclusieve woning. Van klein tot groot, van minimalistisch tot luxe en allemaal uniek. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland vindt u bij Dynamis Exclusief geen standaard huizen, maar bijzondere objecten die u het gevoel van ‘thuis’ kunnen geven.

Winkelwagen
Back To Top