Skip to content

Sjartec in Eigen Huis & Interieur en Feeling Wonen

U leest ze vast vaak; de mooie woon- en interieurmagazines vol inspiratie voor uw nieuwe woon- of badkamer. Mocht u deze consequent bekijken dan heeft u ons vast niet gemist. Sjartec stond namelijk met haar exclusieve badkamermeubels, kranen en andere meubels – van o.a. Agape en The Watermark Collection) in het collectors item van Eigen Huis & Interieur en Feeling wonen!

Interieurtrend ‘Het stenen tijdperk’

In de rubriek (trend-)shopping werden de laatste trends samengevat als; ‘Het stenen tijdperk’. De materialen marmer, metaal en klei zijn nu helemaal hot en deze zien wij steeds vaker terug in luxe interieurs. Hierbij wel een kleine opmerkingen; het is geen must dat deze materialen puur uit de grond komen – look-a-likes zijn tegenwoordig namelijk net zo realistisch. Combineer deze materialen met palissander, Zuid-Amerikaans vlechtwerk of canyon-kleuren en u creëert een waanzinnige, warme sfeer in een ruimte.

Van robuuste rondingen tot Latijnse Siësta

Binnen de rubriek ‘Het stenen tijdperk’ zijn verschillende trends belicht. Sjartec haakte aan bij de trend ‘robuuste rondingen’ met de badkamer-elementen van Agape. Vloeiende lijnen, marmertekeningen en afgeronde vormen in één van de sterkste materialen die er zijn. Ook bij de trend ‘Rosé zoekt terracotta’ – waarbij natuurproducten getransformeerd zijn tot luxeproducten en die gemaakt zijn door ambachtslieden – waren wij betrokken.

Andere trends zijn ‘Back to Ipenema’, ‘Terug naar oer’ en tot slot ‘Latijnse Siësta’; ambachtelijke details van raffia en vlechtwerk gecombineerd met steendessins en terracottakleuren.

Agape en TWC stelen de show in de trendshopping-rubriek

Sjartec is trots om meegewerkt te hebben aan deze trendrubriek. Hierbij zijn de kranen, meubels en badkamerproducten van drie van onze merken opgenomen, namelijk Agape design, Agapecasa en The Watermark Collection.

·       De Bad In-Out van Agape design in Nero Marquina Marmer

·       Vrijstaande kraan Memory in kleur Brushed Burnished

·       Waskom Bjhon 1 van Agape design in Nero Marquina-marmer

·      Agape-spiegel Revolving Moon, ontwerp Studio Pepe, in zwart staal, met verstelbare make-up spiegel.

·       Zwarte eiken bank Agape Casa Cavaletto.

·       Agape-bijzettafel Gemma ontwerp Sebastian Herkner

·       Kraan ‘Elements’, gepolijste koper en ‘Exquisite Rose’ natuurstenen knop van The Watermark Collection.

Bekijk meer (badkamer-)trends bij Sjartec

Heeft u het artikel nog niet gelezen? Of wilt u de rubriek downloaden? Dan kunt u hier de rubriek raadplegen. Maar voor meer trends – en specifiek op het gebied van badkamers, wellness ruimtes en tegels – bent u bij Sjartec aan het juiste adres. Bezoek onze showroom in Leiden of neem contact met ons op om een afspraak te maken. Onze interieurarchitecten vertellen u graag meer over de laatste ontwikkelingen op interieurgebied.

Rubriek ‘Het stenen tijdperk’ EH&I:

Styling: Monique van der Reijden

Productie: Joyce de Haas, Monique van der Reijden

Fotografie: Floor Knaapen

M.M.V. Trendcompass.nl

Link naar pdf.

Eigen Huis Interieur
Eigen Huis Interieur Stoneage Kraan
Eigen Huis Interieur
Eigen Huis Interieur
Eigen Huis Interieur
Winkelwagen
Back To Top