Skip to content

THE WATERMARK COLLECTION BIJ SJARTEC

Industrieel, chique en beïnvloedbaar. Zo omschrijf je het luxe label dat vanaf nu te bewonderen is bij SJARTEC. De kranen van The Watermark Collection worden met de hand gemaakt in Brooklyn. De ontwerpen zijn gedurfd en eigenzinnig met een industriële stijl, maar toch authentiek en chique. De grote collectie met daarbij vrije keuze in afwerking biedt u een uniek product. Bekijk de collectie exclusieve kranen nu bij SJARTEC.

LUXE KRANEN MET EEN INDUSTRIËLE LOOK

Elk onderdeel is vervaardigd uit een massief en loodvrij stuk koper. Welke zorgvuldig met de hand zijn afgewerkt en samengevoegd. Het resultaat: een kraan van hoogwaardige kwaliteit en met veel aandacht gemaakt. The Watermark Collection brengt de kenmerkende looks van Watermark kranen van Brooklyn naar het Verenigd Koninkrijk en Europa. De acht series zijn geïnspireerd door de architectuur van New York. Zo is de kraan Brooklyn geïnspireerd op de ‘schuifafsluiter’ in de oude flatgebouwen van de stad om de doorstroming van een medium zoals gas te regelen. De collectie bevat ontwerpen van toonaangevende namen, zoals Clodagh Signature en Gwathmey Siegel Kaufman.

EEN CREATIEF MERK VOOR CREATIEVE MENSEN

Het assortiment bevat zestig verschillende kranen voor keukens, baden en douches. Na een model keuze, zijn er maar liefst vijftien verschillende afwerkingen waar u uit kunt kiezen. Om de luxueuze metalen uitstraling te creëren, waar Watermark zo bekend om staat, ondergaat elk onderdeel hetzelfde proces. Dit bestaat uit polijsten met de hand, plating en spuiten dat enkele dagen in beslag neemt. De componenten worden vervolgens met de hand tot één samengevoegd.

HANDGEMAAKTE KRANEN UIT BROOKLYN

Sinds 1978 worden de kranen met veel precisie gemaakt in Brooklyn, New York. Tot op de dag van vandaag werken veel originele ambachtslieden nog steeds in dezelfde fabriek. Waar dagelijks wordt gewerkt aan de exclusieve design kranen.

ONTDEK THE WATERMARK COLLECTION BIJ SJARTEC

The Watermark Collection heeft de voorkeur bij architecten en ontwerpers betrokken bij projecten over heel de wereld. Van particuliere huizen tot luxe hotels. Ervaar de collectie uit Brooklyn nu bij SJARTEC. Onze interieurarchitecten adviseren u graag bij de keuze voor een model en afwerking. Voor vragen over dit label of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Winkelwagen
Back To Top