Skip to content

THG Paris kranen

Als u het over THG heeft, dan heeft u het over innovatieve kranen en accessoires voor badkamer, keuken, baden, douchebakken en wastafels. In de 60 jaar dat THG Paris bestaat, heeft het alle stijlen verenigd tot één herkenbare THG stijl, van klassiek tot modern.

THG LUXE

THG staan bekend om de luxueuze afwerkingen en het gebruik van speciale materialen zoals marmer, metaal en bijvoorbeeld Swarovski kristal. Het resultaat is er dan ook naar; THG is te vinden in de meest chique hotels en op bijvoorbeeld de jachten van Monaco.

ORIGINE VAN THG

THG is ontstaan door het samenbrengen van de ideeën van de oprichters Tétard, Haudiquez en Grisoni in de jaren zeventig. De samenwerking met verschillende designers heeft altijd geleid tot prachtige producten. Bij ons vindt u de nieuwste kranen, maar ook de tijdloze klassiekers.

THG BIJ SJARTEC

Sjartec, leverancier van luxe badkamers, heeft verschillende kranen van THG Paris in de showroom in Leiden staan. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk bad of welke douche perfect past in uw exclusieve badkamer. Wij adviseren u graag.

Winkelwagen
Back To Top