Skip to content

Trends op het gebied van luxe wastafels

De wastafel is waarschijnlijk niet het element waaraan u denkt bij de realisatie van een exclusieve badkamer of gastenvertrek. De focus ligt vaak op het uitzoeken van een ontspannend en luxe ligbad, regendouche met lichteffecten of stijlvolle tegels. Onterecht, want waar begint en eindigt uw dag? Juist, aan de wastafel. Laat u inspireren en gun uzelf een comfortabele en luxe manier van het klaarmaken voor een nieuwe, geslaagde dag. Eén van onze interieurarchitecten deelt alvast voor u de laatste wastafel-trends.

Industriële luxe wastafels

In de interieurbranche zien we de industriële trend al een tijd, maar in de badkamer is deze trend recentelijk doorgebroken. Bij veel badkamer georiënteerde merken die wij in ons portfolio hebben zien wij ook de industriële elementen terugkomen. Agape heeft de traditionele wastafel gecombineerd met industriële elementen die zorgen voor een stoer effect.

Moderne custom made/made to measure wastafels

Houdt u meer van modern? Dan past een moderne design wastafel van één van onze exclusieve merken beter bij u uw wensen. Hierbij zijn diverse variaties mogelijk zoals een wastafel verankerd aan de muur of een op zichzelf staande wastafel. Een trend binnen de modern wastafels is custom made ofwel made to measure. Hierbij zijn lange lengtes te bereiken door gebruik te maken van naadloos materiaal. Een voorbeeld is de mat witte wastafel Solid Surface met inbouw kommen.

Wastafel in strakke lijnen combineren met ronde vormen

Een elegante uitstraling creëren in uw badkamer? De tip van onze interieurarchitect: combineer een wastafel in strakke lijnen met ronde vormen. Plaats bijvoorbeeld boven een moderne wastafel een grote, ronde spiegel. De ronde vormen komen terug in uw vrijstaande bad en geven de badkamer een chique look.

Vrijstaande wastafels voor een luxe uitstraling

Tot slot zijn vrijstaande wastafels een trend. De wastafel staan hierbij op zichzelf, dus niet geplaatst tegen een wand, en geven een luxe uitstraling. Een voorbeeld is de Bijon Agape, deze is geheel massief en van zwart marmer (Nero Marquina). Ideaal om extra luxe uit te stralen in een royaal gastentoilet.

Laat u adviseren

Bent u geïnspireerd geraakt, maar komt u er zelf niet helemaal uit? Geen probleem. Onze interieurarchitecten geven u graag advies en weten moeiteloos uw smaak en wensen aan te voelen. Neem contact op via 071 – 56 59 000 of laat uw gegevens achter. Mocht u in de buurt zijn van Leiden, dan is onze showroom zeker een bezichtiging waard.

Winkelwagen
Back To Top