Skip to content

Vacature Interieurarchitect

Als Interieurarchitect haal je uit alles om je heen inspiratie. Want alles moet kloppen in jouw ontwerp. Van buiten naar binnen en ook de sfeer in kleuren en materialen. Je hebt passie voor interieurdesign en architectuur, creatief tot in je kruin en oog voor detail. Ook de laatste interieurtrends volg je op de voet via de socials, high-end woonbladen en vakbeurzen. Daarnaast heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, bent punctueel en outside de box denken vind je leuk. In ons kleine team sparren wij samen over de lopende projecten. Aan de opdrachtgevers presenteer je zelf de 3D designs samen met het materialenbord. Bezoekjes aan de bouw en het bekijken van het uiteindelijke resultaat op locatie zijn de kersen op jouw taart.

Hier ga je mee aan de slag als Interieurarchitect

Als Interieurarchitect binnen SJARTEC ben je dé specialist die de wensen van de architect en/of opdrachtgever vertaald naar concrete plannen en offerte. Van luxe villa’s, (wellness)hotels, exclusieve appartementencomplexen. Hiervoor maak jij inspirerende, luxe ontwerpen, waarbij jij gebruikmaakt van de collecties van onze prefered suppliers, bijvoorbeeld Agape, Salvatori en Laminam. Je presenteert jouw ontwerp aan onze opdrachtgevers/architect in onze showroom in Leiden en begeleidt ze tot en met de oplevering van het project. Ook ga je mee met de jaarlijkse trip naar de flagshipstores in Italië met het gehele designteam van SJARTEC.

Over SJARTEC

SJARTEC is een derde generatie familiebedrijf en wij zijn specialist in het ontwerpen en leveren van exclusieve badkamers, tegels en wellnessruimtes. Persoonlijk advies, deskundig advies en prachtige Italiaanse merken. Dat is wat onze klanten van ons mogen verwachten.

We beschikken over een rijke historie van trouwe opdrachtgevers en werken samen met diverse interieurdesigners voor projecten over heel Nederland. Zo worden onze ontwerp en producten toegepast in villa’s, hotels, exclusieve appartementencomplexen en jachten. Naast het adviseren en ontwerpen van badkamers, toiletten en wellnessruimtes, verzorgen wij ook presentaties en begeleiding tot en met oplevering van het project. Bekijk deze video voor een impressie van wie wij zijn en wat wij doen.

In het pand van SJARTEC in Leiden zijn meerdere flagshipstores gevestigd, namelijk: Agape, Laminam en Molteni&C | Dada.

Jij bent…

 • Creatief, maar commercieel;
 • Communicatie vaardig;
 • Assertief, enthousiast en betrokken;
 • Zorgvuldig, gedetailleerd en georganiseerd;
 • Op de hoogte van de laatste internationale interieur ontwikkelingen;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Woonachtig in de Randstad.

Jij hebt…

 • Affiniteit met sales en design;
 • Minimaal een (bijna) mbo-opleiding afgerond;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (vereist);
 • Ervaring met Vectorworks 2D(pré) en Enscape3d.
 • En niet onbelangrijk; affiniteit met de SJARTEC signature.

SJARTEC biedt jou…

… een veelzijdige, uitdagende baan als Interieurarchitect waarbij je gaat werken met prachtige, Italiaanse merken, om de mooiste high end interieurs te creëren. Naast jezelf verder ontwikkelen als Interieurarchitect en kennis op doen van de mooiste Italiaanse merken, ga je deel uitmaken van een jong en ondernemend team. Je gaat ieder jaar een training volgen in Italië, waar we ook met z’n allen brainstormen over de nieuwe collectie. Ook maken we kennis met de nieuwste materialen en maken we een selectie van wat we in de showroom in Leiden willen laten zien aan onze klanten. Je komt te werken in een inspirerende omgeving en er is volop ruimte om jouw ideeën en creativiteit te delen (graag zelfs).

Solliciteren bij SJARTEC

Zie jij jezelf al helemaal zitten van dinsdag t/m zaterdag bij SJARTEC in Leiden? Zit je boordevol inspiratie om aan de slag te gaan met nieuwe projecten? Begin dan alvast met een e-mail te typen naar administratie@sjartec.nl, voeg jouw cv, motivatiebrief en portfolio toe als bijlage en wie weet drinken wij binnenkort samen een Italiaanse koffie samen in Leiden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Back To Top