Skip to content

Wat ooit in 1907 begon met Giuseppe Vismara als vertegenwoordiger van glas, ruiten en spiegels, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met nog steeds dezelfde specialismes: het produceren en leveren van hoogwaardige glazen douchecabines. Maar door de jaren heen is er wel veel veranderd, in de maatschappij, maar ook binnen Vismaravetro. Want meegaan met de markt is essentieel. En inmiddels is de derde generatie in het bedrijf getreden om hun bijdrage te leveren. De missie van Vismaravetro is als volgt:

“De missie is het ontwerpen, bouwen en verhandelen van douchecabines alsof het echte en ware interieurelementen van de allerhoogste kwaliteit zijn, zowel technisch als formeel.”

Maatwerk douchecabine van Vismaravetro

Bij Vismaravetro is een douchecabine op maat de standaard. De douchecabines worden ontworpen en gemaakt met oog voor detail, op basis veel onderzoek (ook qua technologie) en van hoogwaardige kwaliteit voor een duurzaam product. En dat allemaal: made in Italy. Door het grote assortiment van Vismaravetro en de jarenlange ervaring, zijn de douchewanden volledig te personaliseren om zo uw wens tot werkelijkheid te laten worden.

De douchecabine van Vismaravetro bestaat uit twee materialen: glas en aluminium. Dit zijn twee 100% recyclebare componenten met een oneindige levensduur dankzij de moderne terugwinning- en recyclingsystemen.

Suite collectie van vismaravetro

Het innovatieve system van wanden, dat is de Suite collectie van Vismaravetro (ontworpen door Castiglia Associati). De Suite collectie is meer dan alleen een combinatie van materialen. Het is een reflectie in ontwerptermen met oplossingen die een hoge mate van maatwerk bieden voor badkamers in huizen en/of hotels. ‘Suite’ combineert de lichte aanraking van aluminium met de helderheid van glas met Vismaravetro’s technische en productie-expertise. Deze expertise bestaat uit aluminium profielen en mallen, scharnieren die 180° open kunnen, glas met verschillende afwerkingen, design uitgedrukt door materialen, componenten en exclusieve productietechnieken, met superieure technische en technische inhoud.

Voor de plaatsing van de Suite douchewanden van Vismaravetro werkt SJARTEC samen met HSM Glas. Zij zijn dan ook onze Vismaravetro certified installer. HSM Glas is opgeleid voor precieze plaatsing van dit exclusieve systeem, zodat het in perfectie staat.

Vismaravetro bij SJARTEC

Naast het gebruik van de douchewand, zijn de producten van Vismaravetro ook te gebruiken voor het afsluiten van het sanitair. Hiermee creëert u een geheel door het gebruik van dezelfde soort wanden in uw badkamer. Bewonder de collectie van Vismaravetro in onze showroom in Leiden. Onze interieurdesigners staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

Winkelwagen
Back To Top