Skip to content

VOLA KRANEN

Het merk VOLA staat voor tijdloos Scandinavisch design uit Denemarken, van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf van Vola stamt al uit 1865, maar de VOLA kranen zoals we het nu kennen is in 1961 door Arne Jacobsen ontwerpen voor het nieuwe gebouw van de Deense bank. Het concept dat de het technische gedeelte in de muur weggewerkt werd en alleen de knoppen en de kraan te zien waren, was voor die tijd baanbrekend. Het werd de toekomst voor exclusief badkamerdesign.

COLLECTIE VOLA

Bekende ontwerpen binnen de uitgebreide collectie van Vola zijn bijvoorbeeld:

Bekijk alle producten in de showroom van Sjartec.

DUURZAAMHEID

VOLA streeft er naar een exclusief en duurzaam merk te produceren, met respect voor de Deense cultuur en de grondstoffen en natuurlijke energie bronnen. Maar ook respect voor de designtraditie en tegelijkertijd de investering in de ontwikkeling van nieuwe producten zorgt voor een leidende positie in de wereld van exclusief design sanitair.

VOLA ACADEMY

Het merk VOLA heeft een academie, geheel ontworpen om de minimalistische ontwerpen van VOLA te weerspiegelen. In dit gebouw worden alle ontwerpen uitgebreid getest en bekeken, zodat verbeteringen kunnen worden doorgevoerd, en u kunt geniet van aantrekkelijke kranen in uw nieuwe luxe badkamer.

VOLA BIJ SJARTEC

In de showroom van Sjartec staan verschillende collecties van VOLA. Bekijk, bewonder en laat u informeren welk ontwerp perfect past in bij uw luxe wastafel of moderne douche. Onze interieurarchitecten adviseren u, als consument, interieurarchitect, aannemer of installateur, graag voor de beste toepassing van VOLA armaturen in uw project. Vraag een offerte aan en upload uw productenlijst.

Winkelwagen
Back To Top