Skip to content

VOLA STRAALT IN BOUTIQUE GYM SAINTS & STARS AMSTERDAM

De eerste boutique gym van Amsterdam opende in maart dit jaar haar deuren. Saints & Stars, gelegen aan de Tweede Constantijn Huygensstraat, is uniek te noemen. De beelden laten een design zien dat eerder te verwachten is bij een luxe club of hotel. De exclusieve armaturen van VOLA, gerealiseerd door Sjartec, zijn hierbij echte eyecatchers.

SPORTSCHOOL MET LUXE DESIGN

Een premium boutique gym zoals deze bestaat al langer in steden zoals New York en Londen. Nu is deze trend ook aangekomen in Nederland. Saints & Stars speelt in op service, beleving en resultaat en is hiermee onderscheidend in de fitnessmarkt. Eric Kuster was de betrokken interieurontwerper van dit project. Duidelijk was de inspiratie van high-end hotels en exclusieve discotheken. Zo heeft de sportschool een eigen geur en zijn alle zalen voorzien van licht- en geluidsapparatuur. Het resultaat: een unieke beleving, elke training opnieuw. Metico Installatie was hierbij de installateur van de sanitaire voorzieningen.

CREËER EEN EXCLUSIEVE DOUCHERUIMTE MET VOLA ARMATUREN

De kranen en accessoires zijn van het exclusieve designmerk VOLA. Bij de dames is gekozen voor de exclusieve kleur Polished Gold, en bij de heren voor Polished Black. De roots van dit label is af te lezen aan het Scandinavische design. Nog steeds worden alle componenten in Denemarken gefabriceerd. De combinatie van Scandinavisch vakmanschap en implementatie van de nieuwste technologieën resulteert in kranen met een exclusief design. Het merk heeft zich mede hierdoor ontwikkeld tot een internationaal gewaardeerd merk.

REALISATIE VAN EXCLUSIEVE BADKAMERS EN WELLNESS RUIMTES

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u ook genieten van ultieme luxe in de badkamer? Onze adviseurs laten u graag VOLA en andere merken beleven in de showroom. Loop bij ons binnen of maak een afspraak met één van de interieurarchitecten. Benieuwd naar onze andere realisaties? Bekijk dan de andere referenties van Sjartec. Sjartec is specialist op het gebied van ontwerpen en realiseren van high-end badkamers en wellness ruimtes.

Winkelwagen
Back To Top