Skip to content

Wandtegels badkamer

Op zoek naar wandtegels voor uw droombadkamer? Sjartec verzorgt de invulling van tegels voor onder andere badkamers, woonkamers en zwembaden. Tegels vormen een belangrijk onderdeel voor de sfeer in uw ruimte. In onze royale tegelshowroom hebben wij alle stijlen tegels, mozaïeken en natuurstenen. Neem bijvoorbeeld onze tegelplaten van 1×3 meter die zorgen voor een waanzinnig ruimtelijk effect. Of kies voor decoratieve mozaïeken om een intiemere sfeer te creëren.

Soorten wandtegels badkamer

Wandtegels bepalen voor een groot deel de uitstraling en sfeer van uw badkamer. Of u nu kiest voor natuursteen, vierkante of juist langwerpige badkamertegels. In onze showroom nemen we u graag mee op ontdekkingsreis langs materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. Bij Sjartec vindt u actuele collecties van bekende A-merken en hoogwaardige badkamertegels. Onze luxe badkamers zien er namelijk niet alleen mooi uit, ze zijn ook van uitstekende kwaliteit.

Kom langs in onze showroom

Benieuwd geworden naar onze wandtegels? Kom dan eens langs in onze showroom. Bekijk, bewonder en laat u informeren welke soort tegel perfect past bij uw droombadkamer. Of bij uw woonkamer of zwembad natuurlijk, de interieurarchitecten van Sjartec nemen graag alle tijd voor u. En naast wand- en vloertegels hebben wij nog veel meer voor badkamers!

Meer over Sjartec – specialist in badkamers, tegels en wellness

Sjartec is een derde generatie familiebedrijf. Wij hebben een persoonlijke aanpak en beschikken over een rijke historie van trouwe opdrachtgevers. Sjartec is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van exclusieve badkamers, tegels en wellness ruimtes.

Winkelwagen
Back To Top